header, ecumenismul, lupi in blana de oaie

citatul paginii


feedback si sondaj de opinie
Ce credeti despre continutul acestui site ?
Foarte Bun
Bun
Mediocru
Slab
Foarte Slab

  

cuvant de folos - feriti-va de lupii in blana de oaie care sfasie turma
feriti-va de lupii in blana de oaie

   Viciul imita virtutea, iar neghina se sileste sa fie socotita grau; prin forma ei, se aseamana cu graul, dar este dovedita prin gust de cunoscatori. Si diavolul se preface in inger luminos, nu insa ca sa se reintoarca acolo unde era, ci ca sa imbrace cu intunericul orbirii si cu o stare ciumata de necredinta pe cei care duc o viata la fel cu ingerii.
   Multi lupi umbla de colo colo in haine de oi, au imbracaminte de oi, dar nu si unghiile si dintii. Sunt imbracati intr-o piele blanda, inseland prin infatisarea lor pe cei simpli, dar varsa din dintii lor veninul cel ucigator al necredintei.
   Avem deci nevoie de har dumnezeiesc, de minte treaza si de ochi veghetori ca sa nu mancam neghina ca grau si sa ne vatamam din nestiinta, nici sa fim sfasiati luand lupul drept oaie si nici sa socotim inger binefacator pe diavolul pierzator si sa fim inghititi de el.
   Sfantul Chiril al Ierusalimului - Cateheze

CLUBUL     "RAI"

"Evanghelizare disco" asa au numit organizatorii acest turneul national "Spiritual Attack" din Polonia, prin care vor sa demonstreze ca tinerii pot petrece si se pot distra fara droguri si alcool. Clubul Heaven, din Lodz a fost inaugurat de episcopul Irineu PÍkalski cu inca alti 30 de preoti si va avea 3 camere pentru diverse feluri de muzica (R&B, hip-hop, dance) si inca una linistita, unde va fi mereu prezent un preot catolic, care sa raspunda la eventualele intrebari ce vor apare de la tineri. Organizatorii au declarat ca vor sa demonstreze ca si crestinii se pot bucura de placerile vietii, si ca nu sunt depasiti de vremuri. Parerea lor, sa vorbeasca in numele lor, nu si al altora. De ce? Pentru ca Lumina nu poate avea partasie cu Intunericul. Nu putem sluji la doi domni, si lui Dumnezeu si lui mamona in acelasi timp. Iar Hristos ne-a chemat in Imparatia Cerurilor nu in imparatia lumeasca. Se pare ca unii nu au inteles.
  

Sursa acestor imagini


eXTReMe Tracker