header, ecumenismul, lupi in blana de oaie

citatul paginii


feedback si sondaj de opinie
Ce credeti despre continutul acestui site ?
Foarte Bun
Bun
Mediocru
Slab
Foarte Slab

  

cuvant de folos - feriti-va de lupii in blana de oaie care sfasie turma
feriti-va de lupii in blana de oaie

   Viciul imita virtutea, iar neghina se sileste sa fie socotita grau; prin forma ei, se aseamana cu graul, dar este dovedita prin gust de cunoscatori. Si diavolul se preface in inger luminos, nu insa ca sa se reintoarca acolo unde era, ci ca sa imbrace cu intunericul orbirii si cu o stare ciumata de necredinta pe cei care duc o viata la fel cu ingerii.
   Multi lupi umbla de colo colo in haine de oi, au imbracaminte de oi, dar nu si unghiile si dintii. Sunt imbracati intr-o piele blanda, inseland prin infatisarea lor pe cei simpli, dar varsa din dintii lor veninul cel ucigator al necredintei.
   Avem deci nevoie de har dumnezeiesc, de minte treaza si de ochi veghetori ca sa nu mancam neghina ca grau si sa ne vatamam din nestiinta, nici sa fim sfasiati luand lupul drept oaie si nici sa socotim inger binefacator pe diavolul pierzator si sa fim inghititi de el.
   Sfantul Chiril al Ierusalimului - Cateheze

CATEVA     DIN     EREZIILE     PAPEI     BBENEDICT

Papa Benedict neaga prezenta reala a lui Dumnezeu in Sfanta Euharistie - Die Sacramentale Begrundung Christliche Existenz
Papa Benedict crede in evolutionism si Big Bang - In the Beginning, capitolul A Catholic Understanding of the Story of Creation and the Fall, pag. 12, 65, 66.
Papa Benedict este un sustinator al ecumenismului, considerand adunarile ca la Assisi un simbol al pelerinajului, toate credintele fiind asemenea pasagerilor aceluiasi tren. - Zenit News Report, Feb. 21, 2002.
Papa Benedict nu are nimic impotriva credinciosilor care vin doar de Craciun si Pasti la Biserica, acest lucru fiind considerat firesc. Zenit News interview, Oct. 1, 2001
Papa Benedict nu crede ca Mantuitorul a Inviat cu trupul. El nu crede ca Sfantul Apostol Pavel, cand se refera la Hristos cel Inviat, se refera si la Invierea cu trupul. Introduction to Christianity, pag. 277.

Sursa


eXTReMe Tracker