header, ecumenismul, lupi in blana de oaie

citatul paginii


feedback si sondaj de opinie
Ce credeti despre continutul acestui site ?
Foarte Bun
Bun
Mediocru
Slab
Foarte Slab

  

cuvant de folos - feriti-va de lupii in blana de oaie care sfasie turma
feriti-va de lupii in blana de oaie

   Viciul imita virtutea, iar neghina se sileste sa fie socotita grau; prin forma ei, se aseamana cu graul, dar este dovedita prin gust de cunoscatori. Si diavolul se preface in inger luminos, nu insa ca sa se reintoarca acolo unde era, ci ca sa imbrace cu intunericul orbirii si cu o stare ciumata de necredinta pe cei care duc o viata la fel cu ingerii.
   Multi lupi umbla de colo colo in haine de oi, au imbracaminte de oi, dar nu si unghiile si dintii. Sunt imbracati intr-o piele blanda, inseland prin infatisarea lor pe cei simpli, dar varsa din dintii lor veninul cel ucigator al necredintei.
   Avem deci nevoie de har dumnezeiesc, de minte treaza si de ochi veghetori ca sa nu mancam neghina ca grau si sa ne vatamam din nestiinta, nici sa fim sfasiati luand lupul drept oaie si nici sa socotim inger binefacator pe diavolul pierzator si sa fim inghititi de el.
   Sfantul Chiril al Ierusalimului - Cateheze

PAPA     DESCANTAT     DE     PAGANI

Pe 1 August 2002, Papa Ioan Paul al II-lea, a fost binecuvantat de indienii Zapotec din tribul Oxaca, in Catedrala Maicii Domnului din Guadalupe, Mexico City, cu ocazia beatificarii lui Juan Battista si Jacinto de los Angeles, doi martiri care au apart cu pretul vietii credinta catolica printre indieni. Cei doi martiri au fost ucisi pe la anul 1700 pentru ca au refuzat sa jertfeasca idolilor indienilor. Le-a fost scoasa inima din pieptsi data la caini. Acum, Papa Ioan Paul al II-lea permite oficierea ritualului pagan chiar de ziua beatificarii celor doi care au refuzat sa participe la astfel de ritualuri. Acum papa slujeste alaturi de indieni in biserica...
Sursa acestor imagini

eXTReMe Tracker