header, ecumenismul, lupi in blana de oaie

citatul paginii


feedback si sondaj de opinie
Ce credeti despre continutul acestui site ?
Foarte Bun
Bun
Mediocru
Slab
Foarte Slab

  

cuvant de folos - feriti-va de lupii in blana de oaie care sfasie turma
feriti-va de lupii in blana de oaie

   Viciul imita virtutea, iar neghina se sileste sa fie socotita grau; prin forma ei, se aseamana cu graul, dar este dovedita prin gust de cunoscatori. Si diavolul se preface in inger luminos, nu insa ca sa se reintoarca acolo unde era, ci ca sa imbrace cu intunericul orbirii si cu o stare ciumata de necredinta pe cei care duc o viata la fel cu ingerii.
   Multi lupi umbla de colo colo in haine de oi, au imbracaminte de oi, dar nu si unghiile si dintii. Sunt imbracati intr-o piele blanda, inseland prin infatisarea lor pe cei simpli, dar varsa din dintii lor veninul cel ucigator al necredintei.
   Avem deci nevoie de har dumnezeiesc, de minte treaza si de ochi veghetori ca sa nu mancam neghina ca grau si sa ne vatamam din nestiinta, nici sa fim sfasiati luand lupul drept oaie si nici sa socotim inger binefacator pe diavolul pierzator si sa fim inghititi de el.
   Sfantul Chiril al Ierusalimului - Cateheze

MISCARI      PROVOCATOARE

Brate goale, dosuri goale si probabil si capete goale au aceste dragute fete care, prin miscari provocatoare cu slituri cat mai mari, vor sa alunge angoasa de a participa la Sfanta Liturghie. Desigur, totul face parte din miscarea de Aggiornamentare a Bisericii Catolice, care a pretins recent, prin Papa Benedict ca este singura Biserica a lui Hristos. Pe aceste fete care au cutezat nu numai sa danseze astfel imbracate in jurul altarului catolic ci chiar sa se atinga de Sfintele Vase, le puteti gasi la Catedrala St. Raymond Nonnatus in Joliet, Illinois, USA.


 

 

Sursa acestor imagini

eXTReMe Tracker