header, ecumenismul, lupi in blana de oaie

citatul paginii


feedback si sondaj de opinie
Ce credeti despre continutul acestui site ?
Foarte Bun
Bun
Mediocru
Slab
Foarte Slab

  

cuvant de folos - feriti-va de lupii in blana de oaie care sfasie turma
feriti-va de lupii in blana de oaie

   Viciul imita virtutea, iar neghina se sileste sa fie socotita grau; prin forma ei, se aseamana cu graul, dar este dovedita prin gust de cunoscatori. Si diavolul se preface in inger luminos, nu insa ca sa se reintoarca acolo unde era, ci ca sa imbrace cu intunericul orbirii si cu o stare ciumata de necredinta pe cei care duc o viata la fel cu ingerii.
   Multi lupi umbla de colo colo in haine de oi, au imbracaminte de oi, dar nu si unghiile si dintii. Sunt imbracati intr-o piele blanda, inseland prin infatisarea lor pe cei simpli, dar varsa din dintii lor veninul cel ucigator al necredintei.
   Avem deci nevoie de har dumnezeiesc, de minte treaza si de ochi veghetori ca sa nu mancam neghina ca grau si sa ne vatamam din nestiinta, nici sa fim sfasiati luand lupul drept oaie si nici sa socotim inger binefacator pe diavolul pierzator si sa fim inghititi de el.
   Sfantul Chiril al Ierusalimului - Cateheze

HOMOSEXUALI      CUMINECATI
DE     ARHIEPISCOPUL     NIEDERAUER

Pe 7 octombrie 2007, Arhiepiscopul de San Francisco, George Niederauer, un apropiat al Papei Benedict XVI, a oficiat slujba de duminica intr-o parohie din care fac parte si multi homosexuali. Dintre acestia, un grup intitulat "Sisters of the Perpetual Indulgence" au fost si ei prezenti in biserica. Acest grup este alcauit din homosexuali care ridiculizeaza Morala Crestina si promoveaza tot soiul de perversiuni sexuale.
Doi dintre membrii acestui grup au stat si ei la rand pentru a primi Euharistia catolica, chiar din mana Arhiepiscopului. Rugat sa dea explicatii, acesta a raspuns tamp: "La slujba de duminicia 7, octombrie 2007, nu am observat nici un protest, nici o demonstratie, nici o perturbare a slujbei. Spre sfarsitul slujbei, doi dintre enoriasi, imbracati ciudat, au venit pentru a primi Euharistia, si le-am dat-o, intrucat nu am observat nici o batjocurire a nici unui simbol religios".
Deci, monseniorul n-a observat nici o batjocurire a simbolurilor religioase. Ma intreb, oare barbatul cu fata alba, deghizat in calugarita catolica, oare ce-o fi ? Intrebare de baraj... Trimiteti raspunsurile pe adresa de e-mail a cardinalului...


 

Sursa acestor imagini

eXTReMe Tracker