header, ecumenismul, lupi in blana de oaie

citatul paginii


feedback si sondaj de opinie
Ce credeti despre continutul acestui site ?
Foarte Bun
Bun
Mediocru
Slab
Foarte Slab

  

cuvant de folos - feriti-va de lupii in blana de oaie care sfasie turma
feriti-va de lupii in blana de oaie

   Viciul imita virtutea, iar neghina se sileste sa fie socotita grau; prin forma ei, se aseamana cu graul, dar este dovedita prin gust de cunoscatori. Si diavolul se preface in inger luminos, nu insa ca sa se reintoarca acolo unde era, ci ca sa imbrace cu intunericul orbirii si cu o stare ciumata de necredinta pe cei care duc o viata la fel cu ingerii.
   Multi lupi umbla de colo colo in haine de oi, au imbracaminte de oi, dar nu si unghiile si dintii. Sunt imbracati intr-o piele blanda, inseland prin infatisarea lor pe cei simpli, dar varsa din dintii lor veninul cel ucigator al necredintei.
   Avem deci nevoie de har dumnezeiesc, de minte treaza si de ochi veghetori ca sa nu mancam neghina ca grau si sa ne vatamam din nestiinta, nici sa fim sfasiati luand lupul drept oaie si nici sa socotim inger binefacator pe diavolul pierzator si sa fim inghititi de el.
   Sfantul Chiril al Ierusalimului - Cateheze

CARDINALUL,     PACALICI

Cardinalul pacalici: Karl Lehmann. Fervent sustinator al Papei Benedict XVI, Cardinalul Karl Lehman, presedinte si al Congregatiei Episcopilor Catolici din Germania intra pe scena clubului "Carnival" din Aachen, Germania interpretand rolul "Prostul Anului" 2005. Recitand cateva versuri ii face intrarea Prostului Anului 2006, politicianul Friedrich Merz (imbracat ca doctor). Toate acestea se petrec sub atenta supraveghere a Diavolului, reprezentat putin mai in spate. Iar fetele din imagine ii canta cardinalului celebrele cantece "We will rock you" si "Mud in your face."


 
 
Sursa acestor imagini

eXTReMe Tracker